LatestJobs Home  

RSS FeedsSpecialist Sociale Verzekeringen / HR en Salaris Controller (MBO/HBO) - Payroll Solutions, Geheel Nederland (NationaleVacaturebank Administratief/Secretarieel)

 
 

10 februari 2012 11:30:39

 
Specialist Sociale Verzekeringen / HR en Salaris Controller (MBO/HBO) - Payroll Solutions, Geheel Nederland (NationaleVacaturebank Administratief/Secretarieel)
 


Je bent een salaris en HR specialist op het gebied van Sociale Zekerheid en HR processen. Je bent in staat om bij werkgevers in allerlei sectoren het personeelsbestand en dossiers door te lichten en te bepalen of er mogelijk terug te vorderen premies, subsidies en/of uitkeringen zijn die teveel zijn afgedragen of helemaal niet aangevraagd. Vanzelfsprekend onderneem je, op basis van je bevindingen, acties richting de klanten, verzekeraars en overheidsinstellingen. Je stroomlijnt en beheert de gegevensuitwisseling tussen klant en andere partijen. Tevens draag je bij aan het opzetten en/of optimaliseren van procedures en werkinstructies.
 PayRoll Solutions en de klant verwachten een proactieve houding. Je signaleert knelpunten en lost deze op of weet, indien nodig, tijdig anderen in te schakelen. Je hebt affiniteit met de geldstromen, administraties en de processen zoals die in de praktijk bij een werkgevers van toepassing zijn en hebt een hoge mate van effectiviteit in jouw werkzaamheden.


 
231 viewsCategorie: Administratie
 
 

De meest op deze vacature lijkende vacatures

 
Er zijn geen vacatures gevonden die op deze vacature lijken.
 
blog comments powered by Disqus


LatestJobs.nl
De laatste vacatures verzameld op onderwerp, uit honderden bronnen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreren | WW Ophalen

Zoek:

Administratie


Copyright © 2008 - 2020 Indigonet Services B.V.. Contact: Tim Hulsen. Lees hier onze privacyverklaring.
Andere websites van Indigonet Services B.V.: Nieuws News Science Tweets Nachrichten