Voor de functie van Sr Technician Eiwitzuivering en karakterisatie zoeken we een echte team-player. Iemand die zich gemakkelijk kan aanpassen in steeds wisselende (internationale) projectteams. Hier moet je ook in drukke tijden goed het overzicht kunnen behouden en secuur je werk blijven doen. In deze functie ga je voedseleiwitten zuiveren en karakteriseren ten behoeve van onderzoek naar de toepassingen van (toegevoegde) eiwitten aan levensmiddelen. De technieken zijn: laboratoriumschaal eiwitzuivering en analytische en biochemische technieken: UV-VIS, HPLC, chromatografie (ion exchange, hydrofobe interactie, gel permeatie, membraan filtratie en drogingtechnieken). Verantwoordelijkheden: o Vertaal onderzoeksvragen naar laboratoriumbenaderingen; o Registreer, interpreteer en rapporteer experimentele gegevens; o Ontwikkel nieuwe experimentele laboratoriummethoden en -technieken; o Werk samen in multidisciplinaire teams met projectmanagers, wetenschappers en onderzoeksspecialisten. Het betreft een functie met een dienstverband rechtstreeks bij de opdrachtgever met zicht op een vaste aanstelling.Voor de functie van Sr Technician Eiwitzuivering en karakterisatie zoeken we kandidaten met de volgende achtergrond:o Een praktische en pro-actieve professional met een afgeronde HLO opleiding biochemie / eiwitchemie; o Minimaal 5 jaar ervaring in de (levensmiddelen) industrie op het gebied van eiwitzuivering en of karakterisatieo Georganiseerd, accuraat en pragmatisch; o Uitstekende communicatieve vaardigheden (in het Engels, Nederlands wordt als een pre beschouwd); o Een self-starter, pro-actief, resultaatgericht, creatief en klantgericht; o Een flexibele teamspeler. Gerenommeerd onderzoeksbedrijf met een continue product- en procesinnovatie. In opdracht van vele voedingsmiddelenconcerns wordt onderzoek verricht naar nieuwe producten en productieprocessen. Consultant name: Davina de LangeConsultant phone: +31204069750