Als (Senior) Technician fermentatie draag je zorg voor de productie van biomoleculen zoals enzymen, biomassa en smaakstoffen. Dit gebeurt in de pilot plant waar je verantwoordelijk bent voor de optimalisatie van fermentatie- en opwerkprocessen van bacterie, schimmel en gistkweek. De bioreactoren waarin gefermenteerd wordt zijn 0,5-10 liter groot.Je hebt affiniteit met techniek en proces optimalisatie omdat je ook (klein) onderhoud zal doen aan de systemen en apparatuur. Je kennis en ervaring stellen je in staat om de gegenereerde data te interpreteren en analyseren om zo nodig processen bij te sturen en aan te passen. Ervaring met strain selectie en development (gisten) is een voordeel, maar niet noodzakelijk.Heb jij deze ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem dan direct contact met ons op via 020-406 97 50 Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een laboratorium professional met de volgende achtergrond:
Een afgeronde HLO opleiding in de richting biotechnologie, microbiologie of aanverwant
Minimaal 2 jaar ervaring met fermentatie- of opwerkprocessen binnen de farmaceutische of voedingsmiddelen industrie (starters komen niet in aanmerking)
Ervaring met strain selectie / development in de context van gisten/schimmelculturen is een pre
Bij voorkeur ervaring met het werken onder kwaliteitsrichtlijnen zoals GMP
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift Onze opdrachtgever is een multinational actief binnen hoogwaardige life sciences producten, chemie en hoogwaardige productontwikkelingen. Wereldwijd werken ca 33.000 professionals voor de onderneming. De divisie in Nederland richt zich op life science innovaties toegespitst op de voedingsmiddelenindustrie. Het expertise centrum in Nederland richt zich op regionale ontwikkeling voor de locale Europese markt en ondersteund ontwikkelingen voor de Aziatische markt. Consultant name: Thijs RemijnConsultant phone: +31204069750